Ett föredrag av Mark Devlin

För dem flesta representerar musikindustrin en källa av oskyldigt nöje och underhållning men bakom den välputsade fasaden finns en fasansfull verklighet där världsartister tvingas underkasta sig mäktiga sataniska krafter för att uppnå exponering och kändisskap. Mark Devlin som själv har en lång bakgrund som DJ och musikjournalist har efter sitt uppvaknande ägnat en stor del av sitt liv till åt forskning i detta ämne vilket mynnat ut i hans senaste bok ”Musical Truth volym 3” som föredraget kommer att kretsa kring. Huvudfokus i denna bok ligger på covidplandemin och musikindustrins roll i ut rullandet av densamma. I denna bok går han även in på djupet hur musikindustrin kontrolleras av ett nätverk ockulta hemliga sällskap med en världsomspännande och ondskefull agenda. Varmt välkomna!

För mer information besök Mark Devlins hemsida på www.djmarkdevlin.com

När: Söndagen den 12:e mars 2023 kl 12:30-16:00 (Föranmälan behövs ej)

Var: Vi samlas vid Oves Gatukök Göteborgsvägen 36, Sävedalen kl 12.30 för att gemensamt promenera till föreläsningslokalen, kom i tid!

Inträde: 100 kr i kontanter

Observera att föredraget kommer att hållas på engelska

Arrangör: Föreningen Cui Bono