I början av kvällen kommer Jüri Lina att berätta om de enkla ämnen som eliminerar ALLA slags VIRUS och bakterier. Han berättar också hur man planerade denna s k pandemi och vad syftet är med det som sker idag.

Även den verkliga anledningen för att tvinga oss att bära munskydd kommer han att förklara. Virusets väsen förklaras och de omständigheter varför och hur det uppstår.

Han berättar även vad som hände med de forna sumererna och avslöjar också vad Sveriges krigföring i Medelhavet på 1700-talet handlade om. I början av 1800-talet kom också USA in i bilden som allierad och stred på Sveriges sida. Hur det gick, får ni veta under denna afton! Vilken stor nation som slutgiltigt kunde stoppa de giriga piraternas härjningar och deras grymma slavhandel kring Europas kuster, kommer också att avslöjas.

Slutligen berättas det om den pågående ryska sociala katastrofen och Joe Bidens vidriga hemligheter, som traditionella medier tiger om.

Frågor som rör Estonias förlisning och dess mörkläggning kommer också att beröras under kvällen! Efter föredraget finns också möjlighet till frågestund med författaren!

Böcker, skivor och filmer kommer att säljas under pausen. Det är kontanter som gäller. Föredraget avrundas med frågestund. Varmt välkomna till detta underjordiska föredrag! Alternativa böcker och filmer finns att köpa!

Tidpunkt: Onsdagen, den 11 november 2020, klockan 19.00-21.30

Entre: 130 kr.

Obs! Plats och adress meddelas via epost till föranmälda deltagare! Föranmälan görs till: filmvisning@protonmail.com