Politiska mord & False Flag Operations

CuiBono_poster_email (2)En föreläsning med Ole Dammegård

Ole Dammegård är en författare, uppfinnare, tidigare journalist och privatspanare som ägnat de senaste 30 åren åt efterforskningar för att röja de verkliga förövarna bakom morden på bl.a. Olof Palme, JFK, Robert Kennedy, Martin Luther King och John Lennon med flera, samt att avslöja vilka som låg bakom terrorattackerna 11:e September, bombattackerna mot Oklahoma City och Boston Maraton.

Ole Dammegård har hittat starka kopplingar mellan dessa händelser och har kommit till slutsatsen att samma krafter var inblandade i både morden på JFK och Olof Palme såväl som många andra liknande stora politiska händelser. Den globala makteliten tycks ha använt sig av samma raffinerade metoder genom flera decennier för att uppnå sina mål.

Ole Dammegård, en internationellt erkänd expert på JFK och Palmemordet, har de senaste åren gjort hundratals radiointervjuer världen över och varit flitigt anlitad som föreläsare. Nu kommer han till Sverige för att delge oss sina insikter om hur dessa historiska händelser också speglar vår samtid samt försöka ge oss en bredare syn på varför världen ser ut som den gör.

Datum: Söndag 1 mars
Tid: 17:30–20:30
Plats: TR-Huset, Storgatan 3, Göteborg
Entré: 100 kr

OBS! Föredraget hålls på engelska

2 kommentarer

  1. Mycket pekar i min mening på att Henry Kissinger och liknande maffia-krafter ligger bakom mordrn på Anna Lindh och Olof Palme och även fler socialister som ex Fidel Castro, Salvador Alliende etc. etc. och att målet är att utplåna socialism och införa frihandel och extrem kapitalism som sedan med maffiametoder tar över hela världen och kommer händerna på fåtalet maffiabossar som då i princip förslavat mänskligheten med sin frihandel. Bilderbergmötena är säkerligen förtäckta sammanträden för dessa aktiviteter och deltagare i dessa bör man akta sig för och definitivt inte rösta på. CIA verkar inte vara skamsna för att ha försökt mörda ex. Fidel Castro ej heller skamsna för att de i dessa sammanhang samverkat med maffian. Det är tragikomiskt att de inte förstår sin belägenhet.

  2. Här är föreläsningen på video:

    https://www.youtube.com/watch?v=MK3sC-4KA1o