Funderingar om den mediala mörkläggningen av statsstyrda brott mot demokratin.

Dagens nyheter har låtit sammanfatta för oss en del av de ”konspiratoriska” påståenden som cirkulerat i 10 år. I artikeln försöker man motbevisa dessa med förklaringar tagna ur skrifter som försvarar den officiella konspirationsteorin, (den teori som påstår att Bin Ladin konspirerade med 19 unga muslimer för att slå till mot USA på hemmaplan). Det hela publicerades under titeln ”Bush eller bin Ladin – Frågor och svar om ryktena”.

Många är de fysiker, kemister, arkitekter och ingenjörer som otillfredsställda av den officiella versionens slutsatser har ägnat sig åt att motbevisa dem. Över 1500 arkitekter och ingenjörer har skrivit på en petition för att kräva en ny opartisk utredning. Sociologiska och psykologiska studier behövs dock för att belysa effekterna av dessa terrordåd på våra samhällen och på våra medier. I USA har därför många akademiker inom behavioristiska studier börjat ägna sig åt studiet av det som går under namnet SCAD (State Crimes against Democracy). Här vill jag bidra med några kortfattade funderingar som har för avsikt att avslöja DN:s tafatta mörkläggning av det seriösa ifrågasättandet av den officiella konspirationsteorin. Dessa funderingar är långt ifrån heltäckande. Den officiella konspirationsteorin är egentligen inte möjlig att försvara, för den bryter mot alla empiriska regler och vetenskapliga metoder.


Läs mer: http://alhambra.se/Dagens_Nyheter_eller_Sanningen.html


 

Missa inte chansen att se filmen ”9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out” och diskutera innehållet med andra. Söndagen 18:e September kl 18:00. Samlingslokalen, Såggatan 42 i Majorna. Gratis inträde & billig fika.

Göteborgspremiär av ”9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out”