Filmen visar hur  frimurarna har förvrängt demokratibegreppet och byggt upp en glänsande fasad. I demokratins namn har man begått ohyggliga brott mot mänskligheten, som synliggörs genom sprickorna i fasaden. Filmen demolerar skendemokratins vackra fasad. Konkreta exempel visas från Portugal, Finland, Ukraina, Baltikum, Storbritannien, Sverige, USA, Serbien och Burma. Denna dokumentärfilm är Jüri Linas mest påkostade film hittills. Succé i Estland med utsålda filmvisningar i flera städer, samt omfattande tv-och tidningsintervjuer etc.   En enastående film om låtsasdemokratin.

Tid: Torsdagen, den 28 november 2019 klockan 19.00-22.00

Plats: I Göteborg, skicka ett mail till filmvisning@protonmail.com och skriv att ni vill gå på föredraget så får ni reda på exakt plats när det närmar sig..

Entré: 120 kr. Biljetterna säljs vid ingången en halvtimme före visningen. På plats är det kontantbetalning som gäller.

Dokumentärfilmen kommer att finnas till försäljning under kvällen, även böcker, tidningar, filmer mm. Kaffe och te finns till försäljning innan filmen börjar. Efter filmvisningen kommer författaren att svara på frågor från publiken. Obs! De första fem gästerna vid dörren får köpa filmen till rabatterat pris.

Missa inte denna unika filmvisning! Varmt välkomna!